? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

February 3, 2009

(citer) cucu pak din...

* Salam, alkisah last week rombongan family aku datang ke umah hujung minggu nak jumpa cucu diaorang sebabkan dah lame tak balik kampung almaklumlah asyik cibuk ngan koje heh, jadi dah berkumpul nih tapi tak semua dik beradik aku yg ade cume yg adik no.2 dan bongsu jerk jadik iman pun dah get ready mcm tau tau je abah nyerr nak ambik gambo :) .... ( pic. diambil sebelum kuar jenjalan kat town ).

1 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

comey nyer.....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails