? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

November 9, 2008

(citer) jename ( koleksiku )...

10 Nov. 08...

Salam, korang mesti pelik tengok pe kebende citer yang aku paparkan kali ini kat dalam blog aku kali nie.... Sebenarnyer aku cume nak citer dan syer ngan korang semua tentang bende yang aku suke dan aku kumpul kirenyerr cam hobi la jugak.. nak jadikan citernyer semalam kat umah aku time tuh boring sgt. nak tido tak bleh lak ngan cuaca yang panas tak menentu so dah tak tau nak buat ape, aku tengok ahli keluarga aku yang lain dpt tido ngan nyenyak mase tu..... jadik petang tu gak timbul idea yg merepek ni nak ambik gambar bende2 nie, Pe lagi aku snap je bende2 nie...
Mase dok asyik snap ni aku pikir kalau dihitungkan balik jumlah kesemua barang yang aku beli nie pehhh banyak tuhh tapi kalau dah minat nak kate ape kan heh.....
( aku suke jenama adidas & nike ).....

*Sebahagian koleksi aku

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails