? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

October 8, 2008

(citer) rayeku 08...


assalammualaikum... wahh jap jer mase rayer berlalukan kite dah masuk keje balik huhuhuhuh mesti korang semua sonok dapat berayer ngan sedare di kampung, yelah kan selalunyerr dpt kumpul bersama.. bagi aku thn ni pertama kali berayer di umah mentua aku dan yg paling bermakna bagi aku thn ni aku rayer bertiga last year rayer berdua heh....
bile tibe rayer selalunyerr bile pagi cam biase le mohon ampun maaf ngan mak abah sebelum pi solat rayer tapi thn nih ngan mentua la pulak... bagi aku same je rayer belah mentua ker belah aku ker yang penting kite bahagia kan :)... sekali lagi selamat hari raye aidilfitri maaf zahir & batin moga kite bertemu lagi di thn depan insyallah.....

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails