? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

September 10, 2008

(citer) road to malacca...




Sepanjang tahun 08 ni selain dari aktiviti futsal, aku aktif gak dengan join team bolasepak di bawah SUK Perak di mana beraksi di dalam liga ipoh. Gambar-gambar ini antara aktiviti yg telah diadakan oleh team aku nie di mana diaorg ade buat satu lawatan di samping mengadakan perlawanan persahabatan bolasepak antara SUK Perak ngan SUK Melaka berkesudahan 0 - 0 sama hebat tuh heh... ( sebelum ni beberapa perlawanan telah diadakan di Pahang, N.Sembilan dan Langkawi ).

4 comments:

[[ Sakura ]] said...

hye datang melaka erk!!!!!!!!!!sy org melaka...melaka best

mightymie said...

tu le byk dah berubah kan sonok gak g saner yg best nyer naik menara tu ler :)

[[ Sakura ]] said...

anyway tenkiu linkkan blog sakura kat blog mightymie..sy linkkan blog mightymie gak k...blos sakura base² jerk....

mightymie said...

thanks cik sakura linkkan mightymie em sukar nak letakkan ruangan chat kat blog kiter sebab kene blok ler kalau tak leh borak huh

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails